Koffein piller i Sverige

koffein-piller_se

Koffein är en psykostimulantia, en alkaloid av purinen serien, som är närvarande i stora mängder i kaffebönor, teblad och vissa läskedrycker. Inom medicinen är koffein som används i stor utsträckning som ett läkemedel som stimulerar hjärtat och centrala nervsystemet.

En stor mängd koffeininnehållande piller säljs i svenska apotek. Det bör noteras att koffein kan användas både som monoterapi och i kombination med vissa analgetika.

Koffein är ofta en del av komplexa produkter, som används för behandling av mild till måttlig smärta (huvudvärk eller tandvärk), liksom febril syndrom i infektions- och inflammationssjukdomar och förkylningar.

För behandling av feber eller migrän, kan svenska invånare köpa koffeinhaltiga kombinerade produkter, som säljs i lokala apotek under varumärkena Magnecyl-Koffein Brus, Bamyl Koffein och Acetylsalicylsyra / Koffein Apofri.

Rätten att leverera dessa koffeintabletter på den svenska marknaden hör till de läkemedelsföretag Meda och Apofri.

Acetylsalicylsyra (aspirin) och koffein psyko används i dessa läkemedel som de aktiva ingredienserna. Aspirin har smärtstillande och febernedsättande aktivitet, och kan utöva antiinflammatorisk effekt i stora doser.

Koffein har en direkt stimulerande effekt på det centrala nervsystemet, hjälper till att övervinna trötthet och ökar vitalitet. Dessutom förbättrar koffein de smärtstillande effekterna av aspirin, vilket hjälper i smärta och inflammation minskning.

Kombinerade analgetika baserade på koffein och aspirin rekommenderas för vuxna och ungdomar i åldern 14 år och äldre. För enkel användning, är dessa läkemedel finns tillgängliga i form av brustabletter eller orala piller.

Varje tablett innehåller 50 mg koffein och 500 mg acetylsalicylsyra. Brustabletterna löses i ett halvt glas rent dricksvatten, och orala tabletter tas utan att tugga och tvätt ner med massor av vätska.

Den högsta rekommenderade dosen är 3 tabletter per dag. Patienter bör följa den rekommenderade doseringen av koffein piller för att undvika eventuella biverkningar.

Koffein besitter förmågan att förbättra och reglera processerna för excitering i cortex genom att hämma enzymet fosfodiesteras-aktivitet i CNS, hjärta och fettväv.

Därför koffein piller används i monoterapi för att förbättra mental och fysisk prestation, samt för att stimulera motorn och mental aktivitet.

Som ett läkemedel för koncentrations förbättring hos vuxna och ungdomar 14 år och äldre, kan invånarna i Sverige köpa koffeintabletter under varumärket Koffein Recip i lokala apotek.

Detta läkemedel tillverkas i en enda dos (100 mg koffein) och marknadsförs i plastbehållare på 30, 100 eller 250 tabletter vardera. Koffein Recip bör tas i en dos av 1-2 tabletter tre gånger om dagen.

Om du väljer att köpa Koffein Recip utan recept, men du kan inte hitta dessa koffein piller i apotekskedjorna i Sverige, bör du kontakta din närmaste Internet apotek.

Sök och köp av detta läkemedel inte kommer att ta mycket av din tid. Allt du behöver göra är att besöka platsen för onlineapotek och kontrollera om det önskade läkemedlet är närvarande i sitt sortiment.

Om du vill köpa koffeintabletter billigt, måste du jämföra kostnaden för läkemedlet, som erbjuds av flera onlineapotek. Vanligtvis priset för koffein piller på apotek som säljer läkemedel på nätet beror på antalet av läkemedelsförpackningar som beställts.

Patienter rekommenderas att ge upp alkohol när du använder dessa koffein piller, eftersom deras kombinerade användningen kan bidra till akut förgiftning.

Kombinera alkoholhaltiga drycker med koffein piller främjar ”toxic lyft syndrom”, som presenteras genom ökad hjärtfunktion, andnings process försämring och förhöjt blodtryck.

Genom kemiska effekter på människors, är alkohol betraktas som en depressiv som bromsar nervsystemet processer, medan som koffein tvärtom retar det centrala nervsystemet och vidgar blodkärlen i hjärnan och hjärtat.

Blanda dem dämpar aktiviteten av såväl komponenter, vilket leder till allvarliga hälsoproblem och allvarliga biverkningar.

Därför, om en person har beslutat att börja använda koffein piller, han rekommenderas att ge upp alkohol och undvika att ta koffein piller i höga doser.

Det bör inses att de koffein piller är en stor stimulerande av nervsystemet och deras missbruk kan leda till biverkningar.

De vanligaste biverkningarna som orsakas av höga doser av koffein, är sömnstörningar (inkl. Sömnlöshet), illamående, huvudvärk, darrningar, tinnitus och täta urinträngningar.

Så, om du väljer att köpa koffeintabletter i Sverige utan recept:

  1. Överskrid aldrig den rekommenderade dosen av denna naturliga stimulerande.
  2. Undvik alkohol när du tar koffein innehåller läkemedel.