levitra

Medicinen Levitra är avsedd för behandling av sexuella störningar hos män. Levitra kan hjälpa med att uppnå samt bibehålla erektion, oavsett orsakerna till erektil dysfunktion (ED) – fysiska, psykiska eller en blandning av de två.

Patienten måste vara minst 18 år för att använda Levitra. Kliniska studier har bekräftat att Levitra är ett säkert läkemedel och är därför inte kontraindicerat för äldre män.

Ett stort antal män har redan blivit hjälpta av Levitra och har återfått sitt sexuella förtroende i sängen. Är du intresserad av att köpa Levitra men är osäker på hur detta läkemedel fungerar kan du fortsätta att läsa denna artikel för mer information.

Levitra är en fosfodiesteras typ 5-hämmare (PDE5). Den terapeutiska effekten av Levitra är att de små musklerna i blodkärlen slappnar av vilket gör det möjligt för vävnaderna att utvidgas och fyllas på med blod vilket resulterar erektion. Läkemedels form av Levitra

Män som har svårt att uppnå eller bibehålla erektion kan köpa Levitra i form av filmdragerade tabletter. Levitra tabletter är utformade för oral administration. Ta alltid tabletten med ett glas vatten för att underlätta sväljning.

Den runda orangefärgade Levitra tabletten innehåller endast en aktiv substans – Vardenafil samt några ämnen som till exempel mikrokristallin cellulosa och magnesiumstearat. Vissa män kan vara allergiska mot Vardenafil eller andra komponenter i medicinen. Innan du köper Levitra på apoteket, be apotekaren att ge dig en fullständig förteckning över ingredienserna.

Dosering av Levitra

Det är möjligt att köpa Levitra tabletter som innehåller 2,5 mg, 5 mg, 10 mg eller 20 mg Vardenafil aktiv substans (som hydroklorid) på apotek i olika länder runt om i världen. Levitra 2,5 mg tabletter säljs endast i ett fåtal länder. En minimal dos av Levitra kan förskrivas till män som lider av olika sjukdomar i hjärtat eller andra inre organ. Män med magsår, kärlkramp eller deformering av penis måste vara aktsam vid användning av Levitra. Vid behandling av ED är det oftast Levitra 10 mg eller 20 mg tabletter som ordineras. Levitra 20 mg piller ökar blodflödet till penis maximum. Denna dos av Levitra användas av män med svåra sexuella problem.

Administration av Levitra I startskedet av behandling av olika erektionsproblem, bör män alltid använda Levitra 10 mg tabletter. Studier visar att Levitra 10 mg inte alltid orsakar lika många biverkningar som Levitra 20 mg tabletter kan. 10 mg räcker vanligtvis för att uppnå samt bibehålla tillräcklig erektion för att kunna genomföra samlag. Cirka 40 minuter innan sexuell handling bör Levitra intas. Erektion sker utav sexuell stimulering. En del män uppnår erektion efter 15 minuter efter att de har intagit Levitra.

Köp Levitra i USA Den amerikanska organisationen Food and Drug Administration (FDA) godkände Levitra för ED behandling i mitten av augusti år 2003. Detta läkemedel har uppnått stor popularitet bland amerikaner vilket resulterar i att försäljningen av Levitra fortsätter att öka stadigt varje år. Bayer Healthcare läkemedelsföretag äger rättigheterna för försäljning av Levitra. Det är möjligt att köpa Levitra i USA på apotek samt över 25 andra mediciner av olika läkemedelsgrupper, som produceras av Bayer Healthcare.

I USA är det också möjligt att köpa Staxyn 10 mg piller producerat av Bayer Healthcare. Detta läkemedel innehåller också Vardenafil aktiv substans och även detta läkemedel används för att bota ED. Staxyn är en generisk version av Levitra. USA är ett av ett fåtal länder där du kan köpa Levitra 2,5 mg tabletter. Denna dos används sällan för ED behandling vilket har resulterat i att Levitra 2,5 mg tabletter inte är så populära. I Nordamerika är det också möjligt att köpa Levitra 20 mg generiska läkemedel som går under det internationella generiskt namn Vardenafil hydroklorid. FDA har godkänt Levitra generiska läkemedel från Teva Apotek och Watson Labs. Dessutom har FDA beviljat ett preliminärt godkännande till Vardenafil tabletter producerat av Macleods Apotek. Levitra finns på hyllorna på alla apotek runt om i USA. Män kan även köpa Levitra på nätet i USA och Kanada vid behov.

Köp Levitra i Storbritannien Den brittiska organisationen för kontroll av läkemedel har godkänt ett flertal läkemedel som innehåller Vardenafil aktiv substans. Läkare ordinerar Levitra i Storbritannien för ED behandling hos vuxna män precis som i andra länder runt om i världen.  Om du vill köpa Levitra i Storbritannien finns det under namn som Starexon eller Vardenafil Zentiva. Dessa läkemedel levereras i filmdragerade tabletter doserat 5 mg, 10 mg eller 20 mg. Rättigheterna av Starexon tillhör Winthrop Pharmaceuticals UK Limited. Du kan köpa Levitra generiska läkemedel Starexon förpackade i blisterförpackningar om kartonger med 2 , 4 , 8 , 12 och 24 filmdragerade tabletter var.

Runda orangefärgade Levitra 20 mg piller har en speciell brytskåra och ”20” tryckt på ena sidan. Genom att bryta tabletten i två halvor kan du förenkla sväljprocessen. Levitra generiska läkemedel Vardenafil Zentiva levereras också av Winthrop Pharmaceuticals UK Limited. Förpackningen kan innehålla 2, 4, 8, 12 eller 24 runda orangefärgade Vardenafil Zentiva piller. Levitra distribueras och säljs inte i Storbritannien. Om du vill använda just detta läkemedel är det möjligt att köpa Levitra på nätet i Storbritannien.

Köp Levitra i Indien Den Indiska läkemedelsmarknaden är specialister på att låta lokala företag producera generiska läkemedel av kända märken för att sedan sälja dem till de lägsta priserna. Ett tiotals Vardenafil baserade läkemedel tillverkas i Indien. Om du vill köpa Levitra billigt på nätet, leta då efter läkemedel som produceras av indiska företag. Med dagens modern teknik är det möjligt för män att köpa Levitra på nätet i till exempel Europa, Kanada, USA, Storbritannien eller något annat land i världen på nolltid. Män som har problem att uppnå eller bibehålla erektion kan köpa Levitra producerat i Indien på nätet under dessa namn som till exempel Zhewitra, Filitra, Vilitra, Snovitra, Viprofil samt Valif. Levitra och andra fosfodiesteras typ 5-hämmare har hjälpt miljontals män att behandla ED och på så sätt öka deras självkänsla och återfå sexuella relationer. ED är en sjukdom, som kan botas med rätt medicinering så män bör inte vara rädda för att använda läkemedel.