propecia

Propecia (Finasterid) är en syntetiskt enzym (typ II 5-alfa-reduktas) och används för att förhindra manligt håravfall (s.k. androgen alopeci). Den terapeutiska effekten av Propecia har bevisats efter en mängd olika marknadsstudier samt kliniska prövningar.

Detta läkemedel är endast avsett för män äldre än 18 år. Om du är intresserad av att köpa Propecia men aldrig använt denna typ eller vill läsa mer information Propecia kan du läsa denna artikel för mer information.

Propecia fungerar på så sätt att det blockerar ett specifik enzym som omvandlar androgen testosteron till dihydrotestosteron (DHT). Ökning av DHT nivån leder till ökad hårväxt och förebygger håravfall.

Om du vill uppnå en sådan terapeutisk effekt kan du köpa Propecia. Online forum innehåller massor av entusiastiska recensioner från män som har provat Propecia och inte bara återfått sitt hår utan även sitt självförtroende.

Den farmaceutiska formen av Propecia är filmdragerade tabletter för oralt bruk. Varje Propecia tablett innehåller 1 mg av den aktiva substansen Finasterid samt flera andra inaktiva ingredienser som till exempel Mikrokristallin cellulosa).

Propecia tabletter är märkta med ”Propecia” på den ena sidan och” P” på den andra sidan. Tabletterna är brunfärgade,konvexa och oktagonala. Det är möjligt för män att köpa Propecia 1 mg tabletter i olika kartonger innehållande ett varierande antal tabletter.

En Propecia tablett är nog för att uppnå den behövda farmakologiska effekten. Detta läkemedel kan tas med eller utan mat. För att underlätta sväljning, ta alltid dosen av Propecia med ett glas vatten.

Köp Propecia i USA

Den amerikanska organisationen Food and Drug Administration (FDA) godkände Propecia läkemedel i december år 1997. Rättigheterna för försäljning och tillverkning tillhör Merck som är ett av det största läkemedelsföretaget i världen.

Invånare i USA kan köpa Propecia 1 mg piller i flaskor som innehåller 30 eller 90 tabletter. Dessa flaskor är tillverkade av en hygroskopisk substans, som förhindrar den negativa effekten av miljön.

Trots att FDA godkänt Propecia, är detta läkemedel för behandling av håravfall inte godkänt i Kanada. Det är dock möjligt för män som bor i Kanada att köpa Propecia på online apotek.

Det finns ett flertal läkemedel som innehåller den aktiva substansen Finasterid i USA. Män som lider av håravfall kan köpa Propecia generiska läkemedel som tillverkats av till exempel Dr Reddys, Teva, Cipla, Mylan, Actavis, Hetero, Sun, Aurobindo samt ett flertal andra läkemedelsbolag.

Observera att tabletter innehållande 5 mg aktiv substans Finasterid inte är avsedda för behandling av manligt håravfall. I USA kan du till exempel köpa Proscar tabletter (Finasterid 5 mg) som godkänts av FDA för behandling av godartad prostataförstoring.

Om du vill köpa Propecia generisk läkemedel på ett vanligt apotek, kan du konsultera din apotekare för att få ett läkemedel som är specifikt utformad för att behandla manligt håravfall. Vid köp av Propecia generisk (Finasterid) på nätet i USA, Kanada eller annat land se till att dosering av tabletterna är 1 mg.

Oftast brukar de stora apotekskedjorna erbjuda lägre pris av Propecia tabletter än ett mindre apotek. Kedjan Walgreens till exempel brukar sälja Propecia till ett bra pris.

Köp Propecia i Storbritannien

Den brittiska organisationen för kontroll av läkemedel har godkänt Propecia och flera andra läkemedel som innehåller aktiva substansen Finasterid. Merck.G tillverkar och levererar Propecia i Storbritannien.

I Storbritannien kan män som vill förhindra håravfall eller skallighet köpa Propecia 1 mg tabletter förpackade i blisterförpackning innehållande 28 eller 84 tabletter. Hållbarhet för dessa tabletter är 3 år.

I Storbritannien kan man också köpa Propecia generiska läkemedel tillverkat av olika läkemedelsföretag. Till exempel tillverkar Relonchem Limited Finasterid 1 mg runda, konvexa rödbruna tabletter för oralt bruk.

Köp Propecia online

På den internationella läkemedelsmarknaden finns det i dag en hel drös av olika Propecia generiska läkemedel tillverkat från olika läkemedelsföretag. Online apotek samarbetar med flera tillverkare av Propecia generiska läkemedel och kan därmed erbjuda de bästa priserna till sina kunder.

Det är möjligt för män att köpa Propecia hos Amazon och andra stora online företag. För det bästa priset av Propecia 1mg eller 5 mg på nätet är det viktigt att du jämför erbjudanden från olika online apotek. Fraktavgiften kan bero på vilken region eller land du bor i.