Fettforbrenning piller som virker

fettforbrenning-piller_se

För att säkerställa en sund viktminskning utan att förlora muskelmassa, kan du använda receptbelagda eller receptfria fettförbränning piller. I Sverige kan du köpa fettförbränning piller utan recept på något apotek, samt på nätet.

En mängd olika komponenter kan inkluderas i kompositionen av fettförbränningen piller. Beroende på vilken effekt, varigenom de bidrar till viktminskning, de aktiva ingredienserna kan delas in i flera kategorier:

 • ger termogen effekt – fettförbränningen genom att höja temperaturen i kroppen;
 • metabolism öka – att bli av med överskjutande kalorier genom att påskynda ämnesomsättningen;
 • stimulera det centrala nervsystemet – minska vikten genom att öka fysisk aktivitet;
 • minska känslan av hunger – viktminskning på grund av konsumtion av mindre mängder mat;
 • minska insulinresistensen – snabbare bearbetning av socker och förebyggande diabetes.

Mest populära fettförbrännare i Sverige är sådana läkemedel, som Burn X5, Tartarus, slet Hardcore, slet Pro och andra.

Sammansättningen av de medel mot fetma kan innehålla följande ingredienser: Glucomannan, grönt te, koffein, Hallon keton, cayennepeppar och krom.

Glukomannan är en vattenlöslig fiber. Detta element har en hög absorptionsförmåga. Glukomannan uppmärksammade dietister nämligen på grund av denna effekt. Vid förtäring, absorberar Glukomannan vatten i magen och sväller och därmed hålla dig mättnadskänsla.

Glukomannan har ett lågt värmevärde är inte absorberas av kroppen och inte stör mag-tarmkanalen. Fiber främjar utsöndring av toxiner, och kan också fungera som en extra åtgärd för förstoppning.

Grönt te hjälper att påskynda ämnesomsättningen. Den innehåller alla nödvändiga vitaminer och mineraler som kroppen inte får från kost mat. På grund av innehållet i polyfenoliska antioxidanter, fettförbränning piller med grönt te hjälper kroppen att snabbt återställa syra-basbalans efter träning.

Förutom polyfenoler, grönt te innehåller en annan typ av antioxidanter – katekiner. Katekiner påskynda processen av fettsyror produktion från fett och främja deras snabb omvandling till en energikälla. Dessutom katekinerna förhindra uppkomsten av nya fettdepåer.

Koffein ingår i de flesta fettförbränning piller som säljs i Sverige. Detta element anses vara en av de viktigaste komponenterna i läkemedel för att bekämpa fetma. Koffein påverkar nervsystemet och stimulerar kroppen att delta i idrott.

Förutom att öka energinivåer, fettförbränning piller med koffein har andra effekter som bidrar till viktminskning:

 • öka termo uppkomst och acceleration av lipider (fettceller) metabolism;
 • minska upptaget av kolhydrater och därmed förlänga matsmältningen och minska känslan av hunger.

Hallon keton är i stånd att påverka produktionen av leptin – ett hormon som reglerar metaboliska processer i kroppen. Ökande leptinkoncentrationer under påverkan av hallon keton snabbar upp ämnesomsättningen och främjar nedbrytningen av fett.

Hallon keton har andra ytterligare effekter som hjälper till att bekämpa fetma:

 • normaliserar kolesterol;
 • minskar hunger;
 • reglerar blodsockret.

Cayennepeppar hjälper att minska vikten på grund av Capsaicin – den naturliga alkaloid, som aktiverar processen för fettsyror separation från fettdepåer. Cayennepeppar har en termogen effekt och ökar energiförbrukningen.

Fett brinnande piller med cayennepeppar kan dämpa känslan av hunger och intensifiera törst. Ett tillräckligt intag av vätska accelererar avlägsnandet av skadliga toxiner från kroppen.

Krom är en viktig del i försöken att hålla sig med en diet, eftersom det minskar suget efter sötsaker. Detta element normaliserar metabolismen av fettceller leder till normala kolesterolhalten i blodet och tar bort fettförbränning produkter från kroppen.

Den huvudsakliga funktionen för krom i kampen mot fetma är upptaget av socker och underhåll av blodglukos på en acceptabel nivå. Under inverkan av krom, är socker omvandlas till glykogen – en snabb användbar energikälla, som inte är lagrat i kroppen som fett.

All fettförbränning piller i Sverige, oberoende av de aktiva ingredienserna, inte kommer att bidra till viktminskning utan att iaktta följande villkor:

 • anslutning till dieten;
 • överensstämmelse med dosering;
 • måttlig motion.

Fettförbränning piller får inte användas som en fullständig ersättning för en hälsosam och balanserad kost. Läkemedel för viktminskning rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor samt personer under 18 år.