xenical

Xenical används för att behandla övervikt eller fetma. Medicinen blockerar absorberingen av fett från att tas upp i magsäcken. Behandling av fetma med Xenical inkluderar livsstilsförändringar i en hälsosam kombination av en balanserad kost och ökad fysisk aktivitet.

Om du aldrig har använt fettblockerare men nu du vill pröva och köpa Xenical kan du läsa denna artikel för att få mer information. Xenical minskar inte aptiten men hjälper till att blockera fett från att upptas i magsäcken med ca 30 % av fett från mat.

Xenical levereras i hårda gelatinkapslar. För att uppnå den nödvändiga terapeutiska effekten, ta en Xenical kapsel efter varje huvudmåltid.

Xenical kapslarna är mörkblå eller turkosfärgade. Varje kapsel är märkta med ”Roche” på ena halvan och ”Xenical 120” på andra halvan i svart bläck.

Personer med övervikt eller fetma kan köpa bantningsmedlet Xenical i två olika sorters förpackningar:

  • Blisterförpackning.
  • Plastflaska.

En förpackning av Xenical innehåller 21, 42 eller 84 Xenical hårda gelatinkapslar. Plastflaskor innehåller 90 kapslar för oral administration. Genom att köpa ett stort paket av Xenical kan du minska kostnaderna för behandling av fetma.

Varje Xenical kapsel innehåller den aktiva substansen Orlistat samt andra inaktiva ingredienser som till exempel mikrokristallin cellulosa. Kapslarna är gjorda av gelatin och de är märkta med ätbart bläck.

Det ledande biofarmaceutiskt företaget Roche tillverkar Xenical. Detta företag är också engagerad i forskning och utveckling av läkemedel inom onkologi, neurologi, immunologi samt ämnesomsättning.

Köp Xenical i USA

Xenical 120 mg kapslar godkändes av den amerikanska organisationen FDA för behandling av överviktiga personer över 18 år. Marknadsundersökningar som genomförts i USA har bekräftat att Xenical inte bara bidrar till att bli av med extra kilon men även minskar cardiometabolic risk.

I USA har invånarna kunnat köpa Xenical 120 mg viktminsknings piller sedan april år 1999.
FDA har godkänt Xenical för behandling av personer med BMI över 27 (övervikt) eller mer än 30 (fetma).

Xenical fettblockare är ett receptbelagt läkemedel. Innan du börjar använda Xenical är en läkarundersökning att rekommenderas.

I USA kan du köpa Alli kapslar utan recept. Xenical och Alli viktminskning piller produceras båda av samma Roche. FDA godkände läkemedlet Alli som en hämmare av fetter i magsäcken i februari år 2007.

Precis som Xenical, innehåller Alli bara en aktiv substans Orlistat. Dosering av Alli kapslar är 60 mg. Xenical orsakar sällan biverkningar om dosering följs. Det är därför möjligt att köpa dem utan recept.

Sällsynta Xenical biverkningar är huvudvärk, uppkördhet, urinvägsinfektion, obehag samt buksmärtor.

Köp Xenical i Storbritannien

Den brittiska organisationen för kontroll av läkemedel (MHRA) reglerar läkemedel och medicintekniska produkter i Storbritannien. MHRA har gradvis godkänt ett flertal läkemedel som innehåller den aktiva substansen Orlistat.

Om du vill köpa Xenical 120 mg bantningspiller i Storbritannien kan du hitta det under varumärket Beacita som produceras av läkemedelsföretaget Actavis.

Beacita är ett generikum till Xenical. Beacita och Xenical har identiska farmakodynamiska och farmakokinetiska egenskaper och de är därför utbytbara.

I Storbritannien kan överviktiga människor köper Beacita (Orlistat) i förpackningar som innehåller 21, 42, 84 samt 90 hårda gelatinkapslar. Varje kapsel innehåller 60 mg eller 120 mg av den aktiva substansen Orlistat.

I Storbritannien, kan du även köpa Xenical generiska läkemedel tillverkade av andra läkemedelsföretag. Bland annat producerar företaget Teva Orlistat 60 mg och 120 mg kapslar även företaget Mylan producerar Orlistat 60 mg bantningspiller.

Precis som i de flesta länder i världen kan du även i Storbritannien köpa generiska läkemedel av Xenical 60 mg utan recept från en läkare. Att köpa Orlistat 120 mg kapslar kan kräva ett recept.

Köp Xenical i Europa

Den Europeiska läkemedelsmyndigheten godkände Xenical som en behandling av övervikt eller fetma i juli år 1998. Xenical ordineras till vuxna människor som trots försök att minska kroppsvikten har misslyckats trots med hjälp av standardåtgärder.

Xenical hårda gelatinkapslar finns tillgängliga i EU förpackade i blisterförpackning eller plastflaska. En förpackning innehåller 21, 42 eller 84 blåa kapslar för oralt bruk.

Läkemedelsbolaget Roche producerar och levererar Xenical i EU. Det är möjligt för överviktiga människor att köpa Xenical 120 mg viktminskning kapslar i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien, Belgien och många andra EU-länder.

Du kan även köpa Xenical generiska läkemedel från Laboratoires Eurogenerics, Actavis Group, Ratiopharm och andra företag i EU. Priset på Xenical generiska läkemedel i EU skiljer sig på tillverkaren.

Köp Xenical på nätet

Ibland kan priset för fetma läkemedelsbehandling vara för högt för vissa personer. Då Xenical medicinering kan användas för en långsiktig behandling av fetma vilket gör att det medför en stor kostnad för patienten.
Dock blir det avsevärt billigare att köpa Xenical 120 kapslar vilket gör att den totala kostnaden för fetmabehandling kan bli tillgänglig för alla.

Om du vill köpa billiga Xenical på nätet, kan du använda dig av online apotek. Dessa apotek samarbetar med olika tillverkare och kan på så vis erbjuda sina kunder att köpa Xenical (Orlistat) till bästa pris.

Förutom låga priser, kan online apotek erbjuda fri frakt vid köp av flera paket av Xenical. Även rabatter och rabattkort kan erbjudas till stamkunder. Xenical kan levereras på bara 1-2 dagar med expressleverans.