Köpa prednisolone online

Prednisolon

Prednisolon är ett läkemedel som kan användas inom många områden av klinisk medicin, inklusive pulmonology, oftalmologi och andra. Svenskarna har möjlighet att köpa prednisolon för att behandla allvarliga sjukdomar som ulcerös kolit, allergisk konjunktivit, systemisk bindvävssjukdom och andra.Prednisolon är en syntetisk kortverkande glukokortikosteroid. Läkemedlet samverkar med receptorer i olika organ och vävnader. Efter intag prednisolon bildar ett komplex som deltar i syntesen av proteiner, inklusive enzymer, vilka reglerar vitala processer i celler.

  • Prednisolon utövar sådana effekter som
  • Immunsuppressivum är förknippad med en minskning av antikroppars bildning
  • Antiallergisk är förknippad med undertryckning av syntesen av mediatorer av allergi
  • Antiinflammation är förknippad med inhibering av frisättning av inflammatoriska mediatorer

Efter förtäring absorberas Prednisolon väl och har en nästan absolut biotillgänglighet. Maximal plasmakoncentration uppnås efter 60-90 minuter efter oral intag. Halveringstiden kan vara 120-240 minuter.

Beroende på den kliniska indikationen kan patienten välja en av tre Prednisolon beredningsformer:

  • Rektal lösning 31,25 mg – för behandling av ulcerös kolit
  • Tablett 2,5, 5, 10 och 25 mg – för behandling av olika inflammatoriska sjukdomar
  • Ögondroppar / lösning av 10 mg / ml – för att behandla icke-infektiösa inflammatoriska sjukdomar i ögon

Läkemedel är receptbelagda i vanliga svenska apotek. Men för att köpa Prednisolon på nätet patienten behöver inte ett recept.Första dos och varaktigheten av intagning prednisolon väljes individuellt för varje patient. Dosering glukokortikosteroid beror på sjukdomens svårighetsgrad och individuell överföring av läkemedlet.

För induktion av remission och sjukdomsbekämpning patologiska process utses Prednisolons stora dagliga doser, som bör delas upp i 2-4 doser. Samtidigt det är nödvändigt att ta den högsta dosen på morgonen.Efter eliminering av de viktigaste symptomen på sjukdomen man sänka Prednisolon daglig dos gradvis till en gång per dag på morgonen.

Efter lindring av de viktigaste uttryckerna av den patologiska processen kan läkare rekommendera en övergång till intermittent mottagning glukokortikosteroid. Kärnan alternerande terapi är att få 48-timmars Prednisolon dos en gång på morgonen efter en dag. Vid alternerande terapi uppnås inte bara öka effektiviteten, men också säkerheten för behandling av sjukdomen med prednisolon.

Den dagliga Prednisolon dosen kan vara:

  • Barn: 1-2 mg per kg kroppsvikt, uppdelat i 4-6 mottagningar
  • För vuxna: 5-60 mg, uppdelad i 2-4 mottagning i intervall om 6-8 timmar

För äldre patienter inte kräver Prednisolon dosjustering, men varaktigheten av behandling av glukokortikosteroid bör vara så kort som möjligt.För att läka en rad olika inflammatoriska sjukdomar i ögon bör patienten köpa Prednisolon ögondroppar och använda dem 2-4 gånger om dagen. I tillägg till anti-inflammatoriska och anti-allergiska effekter, ögondroppar har också prednisolon klådstillande och antiexsudativ verkan.För behandling av ulcerös kolit kan tas från 7 till 30 dagars Prednisolon användning. Innehållet i en injektionsflaska med en behållare på 125 ml, införas rektalt företrädesvis vid sänggåendet. Efter införing glukokortikosteroid patienten måste tillbringa i ryggläge på vänster sida inte är mindre än 3-5 minuter.

Läkare måste varna patienten om eventuella biverkningar innan köp av prednisolon. Oavsett hur noga följa man rekommendationerna för användning Prednisolon, helt förhindrade utvecklingen av biverkningar aldrig lyckas. I de flesta fall kan patienter upplever biverkningar såsom ökad intraokulärt tryck, letargi, huvudvärk eller minskning av immunitet.De första försöken att utveckla prednisolon blev tas från 1950 vetenskapliga medarbetare från läkemedelsföretaget Schering (senare Schering-Plough Corporation). Dr. Arthur Nobile märkt att den negativa inverkan Kortison (bl. a. vatten dröjsmål) neutraliseras efter oxidation av mikrobiollogiska droger.

Kortisons oxidation produkten fick namnet Prednisolon i 1954 år. Glukokortikosteroiden lanserades på läkemedelsmarknaden under varumärkena Meticorten och Delta-Cortef i följande år.

Företaget Pfizer har fått godkännande för Prednisolons försäljning i Sverige den 31 augusti 1973. Varumärken för glukokortikosteroid är Rindelt och Equisolon. Svenska prednisolon leverantörer är företag som Actavis, Le Vet, Unimedic, Bruno, Alter och Arzneimittel.Hittills Prednisolon är ett universellt läkemedel för behandling av många sjukdomar, såsom reumatisk polimealgiya, autoimmun hepatit, septisk chock och andra. Enligt de svenska rundfrågor patienter nöjd med köp prednisolon på 100%.