Köpa reductil billigt

Reductil

Anorektiska läkemedel Reductil skapar en känsla av mättnad och främjar till att minska matintaget. Läkemedlet användas tillsammans med motionsgymnastik och diet för behandling av patienter som är överviktiga eller har fetma. Reductil har tidigare varit tillgängliga i Sverige och andra europeiska länder, men nu är det inte kan hittas på apotek.

Köp Reductil i Sverige

Läkemedelsverket (LV) tillsatts Reductil i förteckningen över registrerade produkter i april 2001. Två år innan läkemedlet godkändes i andra europeiska länder.Läkemedelsbolaget Abbot är innehavare av Reductil registreringsbevis i Sverige. Företaget har levererat Reductil under olika namn, såsom Meridia.Ännu några företag som ägnade sig åt parallellimport Reductil till Sverige från Tyskland, Grekland, Norge, Österrike, Portugal och Storbritannien.

Listan över dessa företag är:

• Euro Pharma
• Orifarm
• Medartuum
• Paranova
• Cross Pharma

Alla företag levererade Reductil i form av kapslar för oral mottagning. En kapsel innehåller 10 mg eller 15 mg aktiv förening som heter sibutramin.

Idag slutade försäljning eller köp av Reductil kapslar 10mg och 15mg i Sverige. Det här skedde efter 2010 år, när Europeiska läkemedelsmyndigheten har rekommenderat att hejda försäljning Reductil över hela EU.Vid användning av Reductil ökar risken för högt blodtryck och andra kardiovaskulära biverkningar. Denna information var känd innan läkemedlet godkändes LV. Ändå ansågs att dessa kardiovaskulära risker har inte nivån.

Efter ytterligare forskning tog reda på man att balansen av nyttan-riskerna med Reductil är inte positiva. Läkemedlet orsakar kardiovaskulära biverkningar långt oftare än man tidigare tyckte.Man tog reda på också att daglig användning av Reductil kapslar tillåtar att förlorar cirka 3 kg mer än med placebo. Låg effektivitet i kombination med kardiovaskulära biverkningar var orsaken till att förvägra av försäljning läkemedlet.

Köp billig Reductil på nätet

De svenska apoteken säljer läkemedel för behandling av fetma, till exempel «Orlistat». Idag är dock Reductil inte tillgänglig i onlineapotek i landet. Apoteken kan sälja endast de läkemedel som för närvarande är godkända av den svenska eller europeiska läkemedelsmyndigheten.Men det finns idag en möjlighet att beställa Reductil online från apotek i andra länder. Leverans Reductil och andra läkemedel för behandling av fetma sker över hela världen.

Dessutom onlineapoteken säljar generisk Reductil som fungerar lika bra som märkes läkemedel. Fast generiska Reductil kan skiljar sig i form, storlek eller färg, de innehåller 10 mg eller 15 mg sibutramin och undertrycker aptiten som en märkesvaror läkemedel.Många generiska Reductil marknadsförs under det internationellt namnet Sibutramin. Vissa apotek kan erbjuda generiska läkemedel under namnen Sitrane, Redoxade, Lindaxa, Meissa, Obesan, Sibutral och Sibutril.Kvalitet av generiska Reductil motsvarar den ursprunglig preparaten. De risker för biverkningar är också identiska. Den enda signifikant skillnaden kan vara priset.

Om du beställer Sibutramin på nätet, bör du ta extra omkostnader och leveranstid i beaktande. Ytterligare kostnader för inköp av generiska Reductil på nätet inkluderar leveranskostnader.

Om läkemedel för behandling av fetma beställas i apotek på nättet måste man betala för leverans. Leverans kan vara gratis om bäställnings priset överstiger ett visst belopp.Om du beställer generiska Reductil på nätet från avlägsna länder, kan fraktkostnaden vara relativt hög. Därefter du bör bekanta dig med leveransvillkoren och se till att läkemedlet kan levereras till den angivna adressen innan du betalar för din bäställning.

Viktig information om Reductil

Från början rekommenderade Reductil dosen är 10 mg en gång dagligen. Den optimal anorektisk effekt uppnås genom att ta en kapsel på morgonen vanligtvis. Om en aptitnedsättande effekt är otillräcklig, kan den dagliga dosen ökas till 15 mg.

När du köper Reductil på nätet, välja kapslar på nödvändig styrka. Man bör komma ihåg att detta läkemedel är inte avsedd för långtidsbehandling av övervikt eller fetma. Vanligtvis läkemedel som innehåller sibutramin, tas upp till ett år.Reductil (sibutramin) fungerar bäst i början av behandling av övervikt eller fetma. Om du tar Reductil och vikt har blivit stadig minskar, bör behovet av fortsatt användning av läkemedlet omprövas.

Likaså, som alla andra mediciner, Reductil ska förvaras utom syn- och räckhåll för barn. Hålla läkemedlet i en torr plats vid en temperatur från 15 till 30 C.