Köpa metadon på nätet

Metadon

Metadon syntetiserades första gången i 1937 år och idag användas ofta i medicinsk praxis i olika länder. Läkemedlet är föreskriven för behandling av patienter som lider av svår kronisk smärta. Metadon kan också användas för att undertrycka narkotiska abstinenssyndrom.

Köp Metadon i Sverige

Metadon godkändes Läkemedelsverket och därför den är tillgänglig i svenska apotek. Metadon hade undersökts noggrant, dvs hur läkemedlet fungerar och vilka effekter den har innan den fick godkännande från Läkemedelsverket.

Metadon fungerar genom att påverka den del av hjärnan som är ansvarig för smärta. Drogen är mycket effektiv i att undertrycka smärta, men rekommenderas inte för långvarig användning.
Metadon är ett opioidanalgetikum. Dessutom, liksom andra droger i denna grupp kan Metadon framkalla beroende och därför den måste användas så kort tid som möjligt.

Du kan köpa Metadon i svenska apoteken i följande beredningsformer:

 • Tabletter 5mg, 10mg, 20mg eller 40mg
 • Lösning för njektion 10 mg / ml
 • Oral lösning 1 mg / ml, 2 mg / ml eller 5 mg / ml

Metadon produceras och levereras av olika läkemedelsföretag. För att läkemedelt kan dyka upp på hyllorna i den svenska apoteks, måste den godkännas av Läkemedelsverket. Idag officiella

Metadon leverantörer är följande företag:

 • Abcur
 • DNE
 • Evolan
 • Nordic
 • Meda
 • Pharmadone

Meda Företaget är den äldsta Metadons leverantör (godkänd i 1974 år). Analgetika läkemedel vilka tillverkas av andra företag har godkänts av Läkemedelsverket senare. Vid denna tid Metadon som medföljandes Abcur företaget är den senaste preparaten i denna grupp, som har godkänts av Läkemedelsverket (2015 år).
Köp den billigast Metadon på nätet
Många svenska farmakologiska företag arbetar på nätet. De flesta av dem är virtuella filialer på vanliga apotek och de strävar att belägga en större del av marknaden.Metadon handel eller handel andra läkemedel är den ganska sedvanliga rörelsen. Utbetalning för läkemedel kan utföras med hjälp av bank och elektroniska övertagen. Leverans sker på flera sätt, till exempel genom kurir eller post.Onlineapotek erbjuder goda köpevillkor för handel direkt till kunder. Priset på Metadon varierar i olika onlineapotek, men oftast är det lägre än i vanliga apotek.

I en svensk onlineapotek kan hittas följande prisen:

 • Metadon Abcur tabletter 5mg (25 stycken) 80 kr.
 • Metadon Abcur tabletter 40mg (25 enheter) 382 kr.
 • Metadon Recip lösning för injektion 10 mg / ml (10 ampuller, 1 ml) 337 kr.
 • Metadon DNE oral lösning 5 mg / ml (16 milliliter) 101 kr.

Idag många svenskar beställar billigare Metadon på nätet. Förutom låga pris, kunder uppskattar enkel arbeten av apotek och snabb leverans.Om köp online Metadon är från Köpenhamn, Stockholm och andra städer, kan leverans ske inom samma dag. Leverans Metadon till andra adresser i Sverige utföras vanligen inom 1-2 arbetsdagar. Beställningarna vilka utföras på helger och festdagar levereras oftast på nästa arbetsdag.Många onlineapotek erbjuder fri frakt Metadon över hela Sverige. Leverans kan genomföras om pris kommer att vara mer än 300 eller 600 kr (beroende på de valda apotek). Kostnad för normal leverans är mellan 29 och 95 kr.Om du inte har använt smärtstillande tidigare, kan du ringa till kundstöden och ställa några frågor. Metadon är stark smärtstillande medel, så det är mycket viktigt att följa rekommendationerna före användning.

Viktig information om Metadon
Vid behandling av svår smärta tas vanligen Metadon 5 mg från en till tre gånger om dagen. Om smärtstillande effekten är otillräcklig ökas den dagliga dosen gradvis.Metadon bör inte ta med andra smärtstillande medel, även de somkan man köpa utan recept. Metadon bör inte tas med alkohol, eftersom det kan orsaka allvarliga biverkningar.

Listan över biverkningar Metadon inkluderar sömn, vätskeretention, eufori, huvudvärk, svimning, yrsel, andningsförtryck, illamående och kräkningar.Läkemedlet påverkar samordning av rörelser, så i början vid behandlingen av smärta är bättre att avstå sig från att köra bil eller andra mekanismer. Tala om för din läkare om det finns biverkningar eller om du tror att Metadon är för svag eller stark.