Recept för Svampdödande Medel för Könsorgan

svampdodande

Candidiasis eller svampinfektion i underlivet är en av de vanligaste infektionerna som påverkar både män och kvinnor. Det är lätt att känna igen symptom på denna sjukdom. Kvinnor upplever oftast klåda i slidan, vitaktiga täta flytningar samt smärta vid sex.

Medan män klagar över smärta och sveda vid urinering, smärta vid erektion, sveda och klåda i penis. Om du upplever någon av följande symptom, bör du omedelbart börja genital antimykotisk behandling.

För att behandla en svampinfektion hos män och kvinnor snabbt, kan man köpa läkemedel som finns tillgängliga på apotek med ett recept från läkare. Behandling med svampdödande medel för könsorgan innefattar applicering av topiska svampmotverkande medel i form av stolpiller, krämer samt sprayer.

Dessa former används som en start behandling av svampinfektion (candidiasis) som innebär tillämpningen av sådana antimykotiska läkemedel som:

  • Ekonazol
  • Mikonazol
  • Klotrimazol
  • Ketokonazol

Dessa receptbelagda svampdödande läkemedel för könsorgan används vanligtvis 2-3 gånger om dagen under 10-14 dagar. De flesta av dessa läkemedel mot svamp finns att köpa på apoteket utan recept. Om sveda och klåda orsakar svåra besvär för en patient, kan han eller hon minska inflammation som orsakas av Candida jästsvampar genom att använda en kräm som innehåller kortikosteroider i kombination med svampdödande behandling. I fall symptomen av svampinfektion håller i sig över 2 veckor och inte verkar avta bör patienten starta en behandling med Flukonazol som är ett receptbelagt läkemedel mot genitala svampinfektioner.

Flukonazol finns tillgängligt i tabletter, suspension eller injektioner.

En av fördelarna med Flukonazol tabletter är att det är en bekväm behandling för de patienter som är upptagna och inte har tid för lokala behandlingar. Tyvärr kan Flukonazol orsaka biverkningar precis som andra receptbelagda svampdödande medel för genitala svampinfektioner. Vanliga biverkningar är: illamående, magont, diarré och huvudvärk. Enligt konsumenternas recensioner, är det receptbelagda Flukonazol väl tolererad agent som snabbt kan bota genital svampinfektion. Vid återkommande Candidiasis (svampinfektion) är det lämpligt att byta behandlingen till en kombinationsbehandling för genitala svampinfektioner. Komplex behandling innebär en kombination av svampdödande medel, kräm, vagitorier eller aerosolskum. Aktuella antimykotika (kräm, vagitorier och spray) ger en lokal behandling av genitala svampinfektioner, lindrar klåda samt brännande känsla. Tabletter av receptbelagda läkemedel mot svamp dödar genital svampinfektion inifrån. För att behandlingen av genital svampinfektion ska vara helt effektiv bör patienten undvika alla faktorer som framkallar genitala svampinfektioner innan han eller hon börjar använda receptbelagda svampdödande medicinering för könsorgan.