Recept mot Urinvägsinfektion

urinvagsinfektion

För att bota en urinvägsinfektion, kan ett antibiotikum eller en kombination antibakteriell terapi användas. Innan det första inköpet av läkemedel för att behandla urinvägsinfektion, konsultera en läkare för att få ett recept.

I upprepade fall av urinvägsinfektion, ändras inte antibiotikabehandlingen. Ibland kan det därför bli onödiga kostnader för ett läkarbesök under upprepade fall av urinvägsinfektion bara för att få ett nytt recept igen.

Kostnaden för en läkarbesök är högre än kostnaden för läkemedelsbehandling av urinvägsinfektion. Därför under upprepade tecken på urinvägsinfektion kan många oförsäkrade män och kvinnor inte uppsöka läkare men köpa mediciner för att bota bakterieinfektioner på nätet utan recept.

Läkemedel mot urinvägsinfektion säljs på online apotek till mycket låga priser. På så sätt spenderar kunder på ett online apotek mindre pengar på en antibakteriell behandling.

Antibiotika som ingår i olika farmakologiska grupper som till exempel penicillin, cefalosporiner och fluorokinoloner kan alla användas mot urinvägsinfektion.

Den första gången en patient behövs behandlas för urinvägsinfektion skriver många läkare ut ett recept för billig penicillin antibiotika som till exempel Amoxicillin.

Amoxicillin penicillin antibiotikum hjälper till att bota urinvägsinfektion i alla åldrar. Spädbarn från 3 månader och barn ordineras med Amoxicillin oral suspension. Ungdomar, vuxna samt äldre patienter kan använda Amoxicillin tabletter och kapslar för att bekämpa urinvägsinfektion.

Receptbelagda läkemedel för att bota urinvägsinfektion innehållande Amoxicillin säljs på apotek under olika varumärken. Därför vet inte alla alltid om de har fått ett recept för ett antibiotikum att de har ordinerats med Amoxicillin.

Listan över receptbelagda läkemedel mot urinvägsinfektion inkluderar flera tiotal Amoxicillin produkter som till exempel: Alphamox, Alpha-Amoxi, Larotid, Amoxil, Moxatag, Apo-amoxi, Fisamox, Flemoxin, Xycilan, Yomax, Ibiamox, Moxlin, Miloxy, Ospamox, Oxcillin, Penamox, Ranmoxy, Amix, Respillin, Rimoxallin, Novamoxin.

Det bör noteras att för behandling av mild till måttlig urinvägsinfektion hemma är det oral antibiotika som används oftast. För behandling av svår urinvägsinfektion används injicerbara antibakteriella läkemedel som kan köpas med recept på apoteket.

Men på ett online apotek kan du köpa både orala samt injicerbara läkemedel mot urinvägsinfektion utan recept.
Kom ihåg att antibiotika inte har någon verkan mot virus- och svampinfektioner.

För att bota en urinvägsinfektion som är orsakad av virus kan dessa receptbelagda antivirala läkemedel användas som till exempel Famvir, Valtrex och Zovirax. För behandling och förebyggande av svampinfektion kan läkemedel mot svamp som till exempel Diflucan, Azokan och Canesten användas.

Förutom receptbelagda läkemedel, kan förebyggande metoder mot bakterieinfektion rekommenderas för ytterligare skydd mot urinvägsinfektion. Det bästa förebyggande mot urinvägsinfektion och sexuellt överförbara sjukdomar är att använda preventivmedel.

Ett preventivmedel som skapar en barriär är det mest tillförlitliga skydd mot urinvägsinfektion orsakad av bakterier och virus. På så sätt är det den billigaste metoden att bekämpa återfall samt för att förhindra genitala infektioner, inklusive sjukdomar som orsakas av klamydia (bakterie), candida (svamp), och herpes (virus).